Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering er det mest uforutsigbare jeg gjør, og jeg elsker det! Jeg foretrekker å fotografere i naturlig lys, og i babyens nære og kjente omgivelser.
Etter at jeg fikk barn selv har jeg fått god trening i å ta bilder av babyer, og har blitt mer komfortabel med å håndtere disse små menneskene.
Nyfødtfotografering tar jeg gjerne hjemme hos dere, ti til fjorten dager etter fødselen. Da har babyen som regel kommet seg litt etter fødselen, og dere har forhåpentligvis kommet dere litt i orden hjemme og blitt bedre kjent med det nye familiemedlemmet.
Om sommeren kan vi også ta bilder utendørs om været tillater det. Kanskje i en blomstereng?

Jeg er ingen stor fan av veldig poserte bilder av babyer, men jeg har et par kurver, noen fine tepper og strikkede plagg jeg gjerne tar med. Jeg synes det er like fint med et bilde av babyen i mor eller fars armer, som liggende i en kurv.

Er dere gravide og ønsker at jeg skal ta bilder av babyen deres, så send meg en forespørsel i god tid før fødselen. Da legger jeg dere inn i kalenderen, og vi avtaler nærmere dag for fotografering når babyen er født.

PRIS
1-3 timer fotografering hjemme hos dere.
Bildene levers i farger og sorthvitt
Digitale filer og print kommer i tillegg. Se egen side for priser.
PRIS
1800,-
Tilbud
Alle som booker nyfødtfotografering hos meg får 500,- i rabatt på babyfotografering innen 6-12 måneder.

    Total:

    Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette besøket ditt på denne nettsiden godtar du vår bruk av cookies.